Tykätään molemmat ruuanlaitosta ja ehkä siksi syödäänkin yleensä ihan hyvin. Normisti arkisin kohtuullisen simppelisti ja terveellisesti – viikonloppuisin (etenkin lauantaisin) sitten vähän pidemmän kaavan mukaan pienellä herkuttelulisällä.
Mutta mitään tällaista emme ole kyllä aikaisemmin kokeilleet. Mies oli saanut joululahjaksi lahjakortin Gastronomicsiin. Emme olleet kuulleet yrityksestä aikasemmin, joten kesti tovin ennen kuin perehdyimme, mitä se tarkoittaa. Sivustolta löytyi runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, mistä valita. Sekä a la carte että maisteluannoksia.
Pääsimme samalla kärryille yrityksen liikeideasta. Konseptista, jolla kotona valmistetun ruuan saa huippuravintolan tasolle.
”Tuoreista raaka-aineista valmistetut kastikkeemme ja mausteseoksemme ovat huippulaadukkaita ja tehdään aivan kuten fine dining-ravintoloissa.”
Saat valmiina sen, mikä vie eniten aikaa! Paketissa tulee:
- kastikkeet ja mausteseokset
- reseptit
- ostoslista tarvittavista aineksista
- viinisuositukset annoksille
Meidän annosvalinnat:
- Lohifile. Savu-hollandaise & villisienet.
- Paahdetut juurekset. Romesco & parmesaani oliiviöljy.
Hyvää oli! Reseptit olivat ihanan simppeleitä – kastikkeet ja mausteet olivat tosiaan tässä se juttu. Tutut perusainekset nousivat aivan uusiin sfääreihin.
Loistoidea näin korona-aikana – itselle tai lahjaksi!
Tämä taitaa vaan pitää kokea, että tajuaa, mistä on kysymys.
Celia C – tyytyväinen avec herkkuaterialla